Aankondiging nieuw advocaten­kantoor: Finch, specialist in zakelijke geschillen

1 oktober 2022

Op 1 oktober opent advocatenkantoor Finch haar deuren in het centrum van Utrecht. Het nieuwe kantoor is gespecialiseerd in het oplossen van zakelijke geschillen. Finch is opgericht door Stefan Holterman, Dieuwertje de Leeuw, Maarten Mussche en Koen Rutten. Zij zijn als advocaat en partner aan het kantoor verbonden.

De vier oprichters van Finch hebben een lange staat van dienst binnen de advocatuur en ontwikkelden zich tijdens hun loopbaan als specialisten in corporate, commercial en financial litigation. Het viertal was de laatste jaren betrokken bij verschillende aansprekende nationale en internationale rechtszaken. Vanuit een gedeelde passie voor hun juridische specialisatie ontstond de wens om een eigen kantoor op te zetten dat zich uitsluitend richt op het oplossen van zakelijke geschillen. Dat leidde tot de oprichting van Finch Dispute Resolution, zoals de volledige naam van het kantoor luidt.

Ambitieus op nationaal en internationaal niveau

Finch bestaat op dit moment uit vier advocaat-partners en drie advocaten. Het ambitieuze nieuwe kantoor verwacht de komende tijd meer gespecialiseerde advocaten aan te trekken. Naast corporate, commercial en financial litigation heeft Finch ook veel ervaring met collectieve (class action) zaken. De cliënten van Finch zijn vooral ondernemingen, non-profit organisaties, bestuurders en aandeelhouders. Finch behandelt zowel zaken op nationaal als op internationaal niveau en is daarmee het eerste internationaal opererende boutique litigation kantoor in Utrecht.

Koen Rutten: “Persoonlijke aandacht onderscheidt ons”

Koen Rutten, advocaat en partner van Finch: “Ik ben trots dat we met elkaar deze stap hebben gezet en kijk vol vertrouwen naar de toekomst. Finch bestaat uit een geweldig team van specialisten met een bewezen track record in hun vakgebied. We hebben enerzijds de expertise en capaciteit in huis voor grote en complexe zaken maar kunnen tegelijkertijd ook de service en flexibiliteit bieden die past bij een boutique kantoor. Juist die persoonlijke aandacht en betrokkenheid onderscheidt ons van andere kantoren.”

Vragen naar aanleiding van deze publicatie?

Neem contact op met de auteurs: